opc_loader

Gevel laten renoveren?

Solarfy is gespecialiseerd in gevelonderhoud, impregneren, gevelreiniging en gevelrenovatie. Wij bieden innovatieve gevelrenovatie oplossingen met de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Wij staan voor vakmanschap, waarin duurzaamheid, veiligheid, de aandacht voor milieu en leefomgeving voorop staat. De belangrijkste onderdelen tijdens een gevelrenovatie zijn het repareren of vervangen van voegwerk, plaatsen van voegwerk, het herstellen van eventuele scheuren en het reinigen van de gevel. Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het reinigen van uw gevel, voegen, scheurherstel of het renoveren van uw gevel? Solarfy doet dit vakkundig, met de juiste kennis en materialen. Hieronder een greep uit onze dienstverlening binnen de gevelrenovatie, gevelrestauratie en vernieuwing.
 


Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele gevelreinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel renoveren. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing van de te renoveren gevel. 
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na het renoveren van gevels achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van gevelrenovatie waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

Resultaat:1
Resultaat:1