opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Gevel steen reparatie laten uitvoeren?


Het plaatselijk vervangen van een beschadigde metselstenen, het vervangen van raamdorpels of het plaatselijk vervangen van voegwerk valt bij Solarfy ook onder de mogelijkheden. Hierbij zullen wij de stenen strak en in zijn geheel uithakken. Vervolgens zullen wij vervangende stenen aanbrengen.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele gevel renoveerders met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel repareren. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor ieder probleem.
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende stenen en wijze van vervanging. Grotere projecten zijn geen enkel probleem.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na de gevelreiniging achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van gevelreparaties waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

3 Artikelen