opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Dakgoot reiniging

Wanneer de inhoud van een dakgoot niet tijdig word schoongemaakt, ontstaan er verstoppingen. Wanneer de buitenzijde van de dakgootrand niet tijdig word onderhouden kan er schade ontstaan. Door uw dakgoot te laten reinigen, voorkomt uw deze problemen. Door het regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt uw waterschade. Bovendien kan een verstopping in de hemelwaterafvoer worden voorkomen. Een verstopte regenpijp kan een overlopende dakgoot veroorzaken. Het ontstoppen van de regenpijp ook wel hemelwaterafvoer genoemd valt ook ondere onze dienstverlening.

Werkwijze Solarfy schoonmaken dakgoot
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere dakgootrand vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende (ontstoppings) middelen. 

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.


Onderhoud dakgootrand, ontstoppen hemelwaterafvoer en plaatsen van bladvangroosters
Tijdens reiniging van de binnenzijde van een dakgootrand, is de kans aanwezig dat wij een verstopte hemelwaterafvoer aantreffen. Afhankelijk van de situatie (Benaderbaarheid, eventueel herstel van de hemelwaterafvoer en de plaats van de verstopping) kunnen wij dit probleem oplossen. Bovendien valt het plaatsen van bladvangroosters binnen de mogelijkheden via Solarfy. 
 

Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Kosten onderhoud dakgootrand en ontstoppen hemelwaterafvoer.
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van de dakgootranden, verstoppingen in de regenpijp, eventuele herstelwerkzaamheden, de oppervlakte van de dakgootrand, plaatsen bladvangroosters en een eventuele nabehandeling zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.