opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Voegen uithakken

Verouderde voegen kunnen gaan kruimelen/afbrokkelen en gaan scheuren. Beschadigd voegwerk kan gaan leiden tot schade aan de rest van de gevel. Zowel aan de binnen- als buitenzijde. Bovendien heeft water van buitenaf de kans om naar binnen te dringen. Beschadigd of kapot voegwerk verwijderen biedt de kans om nieuw voegwerk te laten zetten. Voegwerk verwijderen is noodzakelijk om nieuw voegwerkt te laten aanbrengen. Voegwerk verwijderen wij door middel van uithakken of te slijpen.

Werkwijze Solarfy uithakken voegwerk
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende voeg-verwijderings-middelen. Grotere projecten zijn geen enkel probleem.

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar
Uithakken en slijpen voegwerk.
Het verwijderen van voegwerk kan met een beitel, hamer, hakhamer of een slijptol. Bij Solarfy werken we vaak met pneumatische hakhamers. Dat wilt zeggen dat de hakhamers worden aangedreven met persdruk vanuit een compressor. Eerst verwijderen we de horizontale voegen (lintvoegen), vervolgens de verticale voegen (stootvoegen). Wanneer de hakhamer de specie in de voegen raakt, brokkelt deze beetje bij beetje af. Het is onze specialiteit om geen stenen te beschadigen.Indien een voegspecie te hard is kiezen wij ervoor om deze te slijpen met een slijptol. Slijpen veroorzaakt veel stof. Wij zorgen voor de afvoer van dit stof. Wanneer we plaatselijk voegen uithakken maken we gebruik van een electrische hakhamer.

Plaastelijk voegwerk vervangen.
Wij bieden de mogelijkheid om ook plaatselijk voegen te verwijderen en te vervangen. Een kleurverschil in nieuw aangebrachte voegen ten opzichte van het oude voegwerk zal hierbij kunnen optreden.

Opnieuw laten voegen
Naast het verwijderen en uithakken van voegen, kunnen wij uiteraard ook het nieuw voegwerk aanbrengen. Het opnieuw aanbrengen van voegen het mooiste gedeelte van het verwijderen en opnieuw plaatsen van voegwerk. Tijdens het voegen wordt de gevel zichtbaar mooier en komt de oorspronkelijke uitstraling van het object weer terug. Wanneer u de gevel opnieuw wilt laten voegen kunt via Solarfy kiezen voor verschillende soorten voegwerk. Een doorgestreken voeg, een platvolle voeg, een terughoudende voeg, een bolgeklopte voeg, een schaduwvoeg of een snijvoeg. Bovendien kunt u de kleur van de voeg bepalen. Alle voegen hebben een beschermende werkingt tegen waterschade van buitenaf.  

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na het uithakken van voegwerk, achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze diensten.


Impregneren
De gevel impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om doorslaand vocht te vermijden of te verhelpen. Doorslaand vocht ontstaat als vocht (regen) via de gevel naar binnen dringt. Het kan zelfs vochtplekken op de binnenmuren veroorzaken.

Dit vochtprobleem doet zich vooral voor bij poreuze of beschadigde gevels. Bij het impregneren wordt een transparant impregneermiddel op de gevel aangebracht. Dit vult de poriën van de buitenmuur op en vormt zo een beschermende laag waardoor vocht niet langer naar binnen kan dringen. De gevel is zo beschermd tegen (slag)regen.


Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.


Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Kosten uithakken voegwerk
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van het voegwerk, kwaliteit voegwerk, de totale oppervlakte, eventueel nieuwvoegwerk, eventuele reiniging en een eventuele nabehandeling zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden. 
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!