opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Boeiboorden reiniging

Boeiboorden, windveren en boeidelen zijn het beschermende materiaal dat aan de buitenkant van een dakgoot of aan een muur of gebouw is bevestigd. Bij boeidelen, windveren of boeiboorden wordt bij de meeste huizen en gebouwen gebruik gemaakt van houtwerk of kunststof. Algen, vogelpoep, mos, neerslag, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigt met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw woning of gebouw weer een frisse, schone uitstraling. Wanneer de boeiboorden, windveren of boeidelen van hout zijn, kan in veel gevallen het schilderwerk met 1,5 of zelfs 2 jaar worden uitgesteld. Boeidelen,windveren of boeiboorden laten schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, ieder type ondergrond vergt zijn eigen reinigingsmiddel. Daarnaast biedt Solarfy op bijna alle ondergronden een unieke nabehandeling aan. Waarmee een beschermende laag wordt aangebracht welke het vervuilproces vertraagd. 

Werkwijze Solarfy schoonmaken van boeidelen, boeiboorden en windveren.
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. 

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.


Type materiaal boeiboorden & nabehandeling
Zowel boeiboorden, windveren of boeidelen van houtwerk als van kunststof dienen periodiek gereinigd worden. Afhankelijk van het type materiaal waar het boeideel, de windveer of het boeiboord van gemaakt is, is het mogelijk om door middel van een nabehandeling het vervuilingproces na het reinigingsproces te vertragen. De geografische ligging van het object, weeromstandigheden zijn bepalend voor de tijd waarmee dit vervuilingsproces vertraagd kan worden vertraagd. Er zijn veel verschillende materialen waarvan boeiboorden, boeidelen en windveren worden geproduceerd. Hieronder hebben wij de bekendste en de meest gangbare materialen van het moment op rij gezet.

  • Hout is een relatief hard materiaal. Reiniging met osmosewater zorgt voor het beste resultaat en zorgt voor behoud van het object. Boeidelen van hout word door ons vaak nabehandeld met een ongedierte bestrijder. Spinnenwebben, houtaantastende insecten en ander ongedierte word hiermee verwijderd. Afhankelijk van het bestrijdingsmiddel kan dit een voorkoming van her aantasting van 6 tot 12 maanden zorgen.  
  • Trespa is een relatief zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat vervuiling gemakkelijk in kan trekken. Wanneer Trespa niet tijdig word gereinigd is het vrijwel onmogelijk om dit weer volledig schoon te krijgen. Solarfy beschikt over milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om dit toch weer schoon te krijgen. Daarnaast bieden wij een nabehandeling aan om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Werzalit is relatief zacht. Reiniging met osmosewater of reiniging met groene zeep zorgt bij dit type gevelbekleding voor het beste resultaat. Bij dit type gevelbekleding biedt Solarfy een nabehandeling om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Keralit is een relatief hard materiaal. Solarfy reinigt met een sterke reiniger, in combinatie met een borstel met lange zachte haren.
Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.
                                                                
Kosten
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van de boeidelen, intensiteit van de vervuiling, de totale oppervlakte en een eventuele nabehandeling zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden. 

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.