opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Ontruiming

Het ontruimen van een woning is een vak apart. Wanneer het om intens vervuilde woningen en hoarding (verzamelwoede) gaat staan wij Solarfy'ers in onze kracht. Buiten onze deskundigheid en professionele materialen staat emotionele betrokkenheid met bewoners en familieleden bij het ontruimen van een woning hoog in ons vaandel. Wij maken ruimtes leeg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubelstukken, hoarding, vervuild tapijt en meer. Voorwerpen zullen op de juiste wijze worden afgevoerd. Voorwerpen welke gerecycled kunnen worden (Tv's, koelkasten en wasmachines) gooien wij niet zomaar weg. Persoonlijke bezittingen zullen worden behouden. Vervolgens zullen wij de ruimte schoonmaken en desinfecteren.
 

Werkwijze Solarfy ontruimingen
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Bij een ontruiming komt er veel kijken; het inzetten van containers, juiste afvoermethode, juiste veiligheidsmaatregelen (o.a. tegen biologische gevaren) en het gebruik van de juiste desinfecteermiddelen.

 Veiligheid voorop tijdens desinfecteren.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.

 Emotionele betrokkenheid met bewoner(s) en of familieleden.
 Duidelijke & eerlijke afspraken.

 Korte lijntjes.
 Goede nazorg.

Optimaal resultaat na ontruiming
Solarfy is gespecialiseerd ontruimen en desinfecteren van ruimtes. Tijdens het reinigen kunnen er dierlijke en menselijke uitwerpselen tevoorschijn komen. Het is van belang om dit biologische gevaar op een deskundige wijze aan te pakken. Na dat een ruimte is ontruimd, word deze op reguliere wijze schoongemaakt. Vervolgens zal de ruimte op de juiste manier gedesinfecteerd worden.Veiligheid & Opleiding
Al onze medewerkers zijn intern opgeleid tot het uitvoeren van ontruimings- en desinfectie werkzaamheden. Hierbij staat de veiligheid van onze specialisten voorop. De juiste PBM (Persoonlijklijke beschermingsmiddelen) en procedures zullen zorgen voor optimale veiligheid.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.