opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Trauma & Biohazard

Een overlijden, suïcide of moord kan zorgen voor een zeer besmettelijke situatie. Bloed en andere lichaamsvloeistoffen (Speeksel, urine, sperma en ontlasting) kunnen besmet zijn met pathogene. Dit zijn ziektekiemen die gezien worden als biologisch gevaar. Tijdens het schoonmaken van deze situaties komen er veel risico's kijken. Het is essentieel om situatie schoon achter te laten. Niet alleen schoon op het oog (visueel schoon) maar ook hygiënisch en gedesinfecteerd. Een ziekteverwekkende pathogeen of een enkele bloedspetter kan gevaar op besmetting oplopen. Tuberculose, Hepatitis C, Hiv, Herpes zijn hierbij de meest voorkomende besmettingen. Solarfy is gespecialiseerd om in dit soort situaties te ontzorgen. Waarbij de ruimte weer betreden kan worden zonder gevaar op besmetting.


Werkwijze Solarfy trauma & biohazard
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit gezond en veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Bij een trauma biohazard komt er veel kijken; De juiste persoonslijke beschermeningsmiddelen, ontgeuren, juiste veiligheidsmaatregelen (o.a. tegen biologische gevaren) en het gebruik van de juiste desinfecteermiddelen.

 Veiligheid voorop.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.
 Emotionele betrokkenheid met bewoner(s) en of familieleden.
 Duidelijke & eerlijke afspraken.

 Korte lijntjes.
 Goede nazorg.

Trauma biohazard Veiligheid & Opleiding
Al onze medewerkers zijn intern opgeleid tot het uitvoeren van trauma & biohazard werkzaamheden. Hierbij staat de veiligheid van onze specialisten voorop. De juiste PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) en procedures zullen zorgen voor optimale veiligheid.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.