opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Zandstralen gevel

Een grondige wijze om uw gevel te reinigen is zandstralen of micro nevelstralen. Met zandstralen word er op krachtige wijze, fijn zand op de steen aangebracht. Vervolgens zullen er enkele milimeters van de toplaag van de gevel steen worden verwijderd. Nadat deze dunne laag is verwijderd zal de steen (de gevel) weer in orginele staat terugkeren. Zo ziet de gevel er weer als nieuw uit. Micro nevelstralen is een alternatief op het zandstralen. Hierbij word er een dunnere laag van de steen verwijderd. De kans op beschadigingen is zo ook minder. Om uw gevel te laten zand- of nevelstralen is een combinatie van specifieke kennis met de juiste apparatuur nodig. Bovendien zijn er voor- en nadelen. Wij voorzien uw dan ook graag van de juiste informatie met betrekking op het zandstralen of micro stralen van uw gevel.

Werkwijze Solarfy zandstralen en nevelstralen
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw gevel staat uiteraard voorop. Iedere gevel vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingswijze. 

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.Renovatiemethode
Solarfy is al jarenlang specialist in het renoveren van gevels. Met onze apparatuur en reinigingstechnieken zorgen wij dat uw gevel weer in goede staat verkeerd met een frisse uitstraling. Of het nu om ingetrokken vuil, de groei van mossen, het uithakken van voegwerk, voegen of het herstellen van stenen gaat, Solarfy heeft een oplossing. Er bestaan verschillende manieren om uw gevel te renoveren. Solarfy heeft het behoud van ons milieu hoog in het vaandel staan en zal er dan ook alles aan doen zo min mogelijk te vervuilen.

Impregneren gevel
Een gevel impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om doorslaand vocht te vermijden of te verhelpen. Met een impregneermiddel wordt de gevel voorzien van een beschermlaag. Het impregneermiddel wordt aan de buitenzijde van de gevel aangebracht en trekt ook de gevel in. Door dit proces kan het metselwerk en voegspecie geen water meer opnemen en zal dus droogblijven met positief gevolg voor het behoud van het voeg- en metselwerk van uw gevel.Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind.Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.


Kosten zandstralen en micro stralen
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van de gevel, de oppervlakte, intensiteit van de vervuiling, herstelwerkzaamheden en eventueel impregneren zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!