opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Zonnepanelen vogelwering

Vogels kunnen voor behoorlijke overlast zorgen op en onder zonnepanelen. Naast de grote hoeveelheden vogelontlasting op de zonnepanelen kunnen vogels zich gaan nestelen onder de zonnepanelen. Vogels kunnen hierdoor geluidsoverlast veroorzaken. Bovendien kan er aan de bekabeling worden geknaagd met in het slechte geval kans op uitvallende zonnepanelen en misschien zelfs een brandend dak. Door het laten aanbrengen van vogelwering rondom de zonnepanelen blijven de vogels weg. Bovendien blijft onze vogelwering goed ventileren waardoor de panelen niet te warm worden en het rendement op peil blijft. Wij werken met verschillende soorten vogelwering. ​

Werkwijze aanbrengen vogelwering rondom zonnepanelen
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw zonnepanelen staat uiteraard voorop. Ieder installatie vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende aanbreng technieken. 

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.


Kosten plaatsen vogelwering rondom zonnepanelen
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van de zonnepanelen, de totale oppervlakte van de zonnepanelen installatie, de te gebruiken vogelwering zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.

Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.


 

1 Artikelen