opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Straatwerk reiniging

Straatwerk- en terrasreiniging betekent het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw straatstenen of tegels. Straatwerk en terrassen krijgen veel te verduren. Of het nu gaat om uw voortuin, achtertuin of bijvoorbeeld de pakeergelegenheid van uw bedrijfspand, u wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van straatstenen is belangrijk om toekomstige scheuren en andere schade in de stenen te voorkomen. Om het straatwerk niet te beschadigen is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig. 

Werkwijze Solarfy straatwerk- en terrasreiniging
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Ieder oppervlakte met straatwerk vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmethode.

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.

Grovere onkruid en impregneren straatwerk
Het is mogelijk dat er veel onkruid groeit tussen het straatwerk. In dat geval zullen wij eerst het grovere onkruid verwijderen. Vervolgens zullen wij al het mos en alg met onze stoomcleaner verwijderen. Het straatwerk impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om het proces van toekomstige vervuiling te vertragen. Bij het impregneren wordt een transparant impregneermiddel aan de straatstenen aangebracht. Dit vult de poriën van de stenen op en vormt zo een beschermende laag waardoor vervuiling niet langer naar binnen kan dringen. De straatstenen zijn zo beschermd tegen (slag)regen.

Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.