opc_loader

Straatwerk reiniging


Straatwerk- en terrasreiniging betekent het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw straatstenen of tegels. Straatwerk en terrassen krijgen veel te verduren. Of het nu gaat om uw voortuin, achtertuin of bijvoorbeeld de pakeergelegenheid van uw bedrijfspand, u wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van straatstenen is belangrijk om toekomstige scheuren en andere schade in de stenen te voorkomen. Om het straatwerk niet te beschadigen is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig. 


Werkwijze Solarfy straatwerk- en terrasreiniging
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. Grotere projecten geen enkel probleem.

  • We berekenen een prijs welke afhankelijk is van de hoeveelheid oppervlakte, type materiaal, eventuele nabehandeling en de tijd die nodig is om het straatwerk bij uw woning of bedrijfsgebouw te reinigen.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste wasbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.
     


Impregneren straatwerk
Het straatwerk impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om het proces van toekomstige vervuiling te vertragen. Bij het impregneren wordt een transparant impregneermiddel aan de straatstenen aangebracht. Dit vult de poriën van de stenen op en vormt zo een beschermende laag waardoor vervuiling niet langer naar binnen kan dringen. De straatstenen zijn zo beschermd tegen (slag)regen.


Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden 2 dagen getraind.
Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

 

Certificaat
Al onze medewerkers worden 2 dagen getraind. Wanneer het certificaat is behaald, mag er worden gewerkt. In deze training worden de volgende aspecten behandeld:

      •Schuine daken < 45 graden en > 45 graden
      •Redding uit valbeveiliging
      •Impact Val
      •Tra & Imra
      •Harnass suspension Trauma      
      •Wet- & regelgeving
      •Praktijk valbeveiliging, werkplaatsbeperking, werkpositionering
      •Redding uit valbeveiliging
      •Alternatieve ankerpunten


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!