opc_loader

Dakkapellen reiniging


Bij de installatie van dakkapellen wordt bij de meeste huizen en gebouwen gebruik gemaakt van houtwerk, trepsa of kunststof. Vanwege de duurzaamheid beschikken veel woningen en gebouwen tegenwoordig over kunststof dakkapellen. Algen, vogelpoep, mos, neerslag, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigd met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw dakkapel weer een frisse, schone uitstraling. Dakkapellen schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, welke wij graag voor u verzorgen.


Werkwijze Solarfy reiniging dakkapel
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. Dit gaat van hoogwerkers, gebruik van osmosesystemen, hogedrukreinigers, zandstralers tot roterende borstels die onder hoge druk worden aangedreven om gelijkmatig schoon te maken. Grotere projecten geen enkel probleem.

  • We berekenen een prijs welke afhankelijk is van de hoeveelheid oppervlakte, type materiaal van het dakkapel, eventuele nabehandeling en de tijd die nodig is om het dakkapel van uw woning of bedrijfsgebouw te wassen.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste wasbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.


Type dakkapellen & nabehandeling
Zowel dakkapellen met boeidelen en gevelbekleding van hout of kunststof periodiek gereinigd worden. Afhankelijk van het type boeideel/gevelbekleding is het mogelijk om door middel van een nabehandeling het vervuilingproces na het reinigingsproces te vertragen. Een combinatie van weersomstandigheden en ligging van het object zorgen voor de tijd waarmee dit kan worden vertraagd. Er zijn veel verschillende type boeidelen/gevelbekleding materialen te vinden. Hieronder hebben wij de bekendste en de meest gangbare van het moment op rij gezet.

  • Houten boeidelen/gevelbekleding zijn relatief harde materialen. Reiniging met osmosewater zorgt voor het beste resultaat en zorgt voor behoud van het object. Houten delen worden door ons vaak nabehandeld met een ongedierte bestrijder. Spinnenwebben, houtaantastende insecten en ander ongedierte word hiermee verwijderd. Afhankelijk van het bestrijdingsmiddel kan dit een voorkoming van her aantasting van 6 tot 12 maanden zorgen.  
  • Trespa boeidelen/gevelbekleding is een relatief zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat vervuiling gemakkelijk in kan trekken. Wanneer Trespa niet tijdig word gereinigd is het vrijwel onmogelijk om dit weer volledig schoon te krijgen. Solarfy beschikt over milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om dit toch weer schoon te krijgen. Daarnaast bieden wij een nabehandeling aan om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Werzalit boeideel/gevelbekleding is ook een relatief zacht type materiaal. Reiniging met osmosewater of reiniging met groene zeep zorgt bij dit type boeideel voor het beste resultaat.  Bij dit type boeideel/gevelbekleding biedt Solarfy een nabehandeling om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Keralit boeidelen/gevelbekleding zijn relatief harde materialen. Solarfy reinigt met een sterke reiniger, in combinatie met een borstel met lange zachte haren.
  • Aluminium boeidelen/gevelbekleding zijn relatief harde materialen, waarbij vaak word gezegd dat deze onderhoudsvrij zijn. Toch zien wij steeds vaker aanslag op aluminium verschijnen. Ons nabehandelingmiddel zorgt bij aluminium boeidelen weer voor een splinternieuwe uitstraling en vertraging van het vervuilingproces. 


Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden 2 dagen getraind.
Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

 

Certificaat
Al onze medewerkers worden 2 dagen getraind. Wanneer het certificaat is behaald, mag er worden gewerkt. In deze training worden de volgende aspecten behandeld:

      •Schuine daken < 45 graden en > 45 graden
      •Redding uit valbeveiliging
      •Impact Val
      •Tra & Imra
      •Harnass suspension Trauma      
      •Wet- & regelgeving
      •Praktijk valbeveiliging, werkplaatsbeperking, werkpositionering
      •Redding uit valbeveiliging
      •Alternatieve ankerpunten


Hardcleaning & Softcleaning
Twee veel gebruikte termen en gebruikte diensten binnen ons bedrijf zijn "hardcleaning" en "softcleaning". Wanneer u kiest voor dit "All-in reinigingspakket" bieden wij u een gereduceerd tarief. 

  • Hardcleaning: Complete reiniging buitenzijde object; Gevel reiniging + nabehandeling, gevelbekleding reinging + nabehandeling, dakgootreiniging, boeidelen reiniging + nabehandeling, kozijnen reiniging, glasbewassing en zonnepanelen reiniging.
  • Softcleaning: Complete reiniging buitenzijde object zonder hoge druk; gevelbekleding reiniging + nabehandeling, dakgootreiniging, boeidelen reiniging + nabehandeling, kozijnen reiniging, glasbewassing en zonnepanelen reiniging.


Offerte aanvragen
 

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!

Resultaat:1
Resultaat:1