opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Dakkapellen reiniging

Bij de installatie van dakkapellen wordt bij de meeste huizen en gebouwen gebruik gemaakt van houtwerk, trepsa of kunststof. Vanwege de duurzaamheid beschikken veel woningen en gebouwen tegenwoordig over kunststof dakkapellen. Algen, vogelpoep, mos, neerslag, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigd met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw dakkapel weer een frisse, schone uitstraling. Dakkapellen schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, welke wij graag voor u verzorgen.

Werkwijze Solarfy schoonmaken dakkapel
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere dakgoot vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. 

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.Type materiaal van dakkapel
Wij adviseren om dakkapellen waarbij de losse onderdelen van het dakkapel bestaan uit boeidelen, kozijnen en wangen van hout- of kunststof, periodiek te reinigen. Afhankelijk van het type materiaal is het mogelijk om door middel van een nabehandeling het vervuilingproces na het reinigingsproces te vertragen. De geografische ligging van het object, weeromstandigheden zijn bepalend voor de tijd waarmee dit vervuilingsproces vertraagd kan worden vertraagd. Er zijn veel verschillende soorten dakkapellen te vinden; dakkapellen van hout of van kunsstof. Hieronder hebben wij de bekendste en de meest gangbare materialen van het moment op rij gezet.

  • Hout is een relatief hard materiaal. Reiniging met osmosewater zorgt voor het beste resultaat en zorgt voor behoud van het object. Houten delen worden door ons vaak nabehandeld met een ongedierte bestrijder. Spinnenwebben, houtaantastende insecten en ander ongedierte word hiermee verwijderd. Afhankelijk van het bestrijdingsmiddel kan dit een voorkoming van her aantasting van 6 tot 12 maanden zorgen.  
  • Trespa is een relatief zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat vervuiling gemakkelijk in kan trekken. Wanneer Trespa niet tijdig word gereinigd is het vrijwel onmogelijk om dit weer volledig schoon te krijgen. Solarfy beschikt over milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om dit toch weer schoon te krijgen. Daarnaast bieden wij een nabehandeling aan om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Werzalit is ook een relatief zacht type materiaal. Reiniging met osmosewater of reiniging met groene zeep zorgt bij dit type boeideel voor het beste resultaat.  Bij dit type boeideel/gevelbekleding biedt Solarfy een nabehandeling om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Keralit is een relatief hard materiaal. Solarfy reinigt met een sterke reiniger, in combinatie met een borstel met lange zachte haren.
  • Aluminium is een relatief hard materialen, waarbij vaak word gezegd dat deze onderhoudsvrij zijn. Toch zien wij steeds vaker aanslag op aluminium verschijnen. Ons nabehandelingmiddel zorgt bij aluminium boeidelen weer voor een splinternieuwe uitstraling en vertraging van het vervuilingproces. 


Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.


Kosten onderhouden dakkapel
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van het dakkapel, intensiteit van de vervuiling, de totale oppervlakte, een eventuele buren samenwerking zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden. 

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.