opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Gevelreiniging

Gevelreiniging betekend het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw gevel. Gevels krijgen veel te verduren. Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand, uw wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van gevels is belangrijk om de toekomstige scheuren en andere schade in de gevel te voorkomen. Bovendien geeft het uw object weer de orginele uitstraling. Om het object niet te beschadigen (denk aan voegwerk, kozijnen en ramen) is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig. 

Werkwijze Solarfy schoonmaken gevel, gevelreiniging
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere gevel vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. Reingingsmethodes en extra mogelijkheden kunt u verder op deze pagina vinden.

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.Reinigingsmethode
Solarfy is al jarenlang specialist in het reinigen van gevels. Met onze unieke apparatuur en reinigingstechniek zorgen wij dat uw gevel weer in goede staat verkeerd. Of het nu om ingetrokken vuil, de groei van mossen of het verwijderen van graffiti gaat, Solarfy heeft een oplossing zonder beschadiging van eventueel metselwerk.Er bestaan verschillende manieren om de vervuiling op gevels te bestrijden. Solarfy heeft het behoud van ons milieu hoog in het vaandel staan en zal er dan ook alles aan doen zo min mogelijk te vervuilen. Stoomcleaning, hogedrukreiniging of reiniging met een milieuvriendelijke gevelcréme. 

Stoomcleaning
Stoomcleaning is een zeer milieuvriendelijke manier van gevelreiniging, omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt. Daar komt bij dat het water verbruik ook minimaal is. Bij deze reinigingsmethode wordt het water verhit tot 140˚C met een maximale druk van 30 bar. Wij zetten stoomreinigen voornamelijk in bij het verwijderen van lichte tot matige vervuiling. Denk aan schimmelvorming, mos, algen en klimop.

Hogedrukreiniging
Een andere milieuvriendelijke wijze om gevels te reinigen is reiniging door middel van hogedruk. Weerinvloeden, luchtvervuiling, mos, algen, schimmels, of roetaanslag. Bij deze methode maken we gebruik van water onder zeer hoge druk (tot 350 Bar) en watertemperaturen tot maximaal 100˚C.

Gevelcréme
Reinigen met een gevelcréme zetten we vooral in op het moment dat er intense roet, stof, industievervuiling of sterke stedelijke vervuiling heeft opgetreden.

Gevelrenovatie, uithakken voegen en voegwerk aanbrengen.
Wanneer het reinigen van uw gevel niet voldoende is om de gevel weer in orginele staat terug te brengen bieden wij gevelrenovatie om de gevel te herstellen. Het voegwerk word hierbij uitgehakt, gereinigd en opnieuw gevoegd. Stenen met schade kunnen worden vervangen. 

Impregneren
De gevel impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om doorslaand vocht te vermijden of te verhelpen. Doorslaand vocht ontstaat als vocht (regen) via de gevel naar binnen dringt. Het kan zelfs vochtplekken op de binnenmuren veroorzaken. Dit vochtprobleem doet zich vooral voor bij poreuze of beschadigde gevels. Bij het impregneren wordt een transparant impregneermiddel op de gevel aangebracht. Dit vult de poriën van de buitenmuur op en vormt zo een beschermende laag waardoor vocht niet langer naar binnen kan dringen. De gevel is zo beschermd tegen (slag)regen.


Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden 2 dagen intern getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Kosten gevelreiniging
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Benaderbaarheid van de gevel, de oppervlakte, intensiteit van de vervuiling en eventueel impregneren zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!