opc_loader

Glasbewassing


Door verschillende weersinvloeden, ontlasting van vogels en andere vervuiling van buitenaf worden ramen sterk vervuild. Schone ramen zorgen voor een frisse kijk en voor een schone aanblik. Het wassen van ramen is niet alleen belangrijk voor de representativeit en levensduur van uw gebouw of woning maar het zorgt er ook voor dat u een goede lichtinval heeft. Schone ramen, is een frisse aanblik en een uitstekend visitekaartje! Solarfy wast ramen van particulieren, bedrijven, kantoren, verzorgingshuizen, vakantieparken, tuincentra's, winkels, showrooms, appartementencomplexen en andere instellingen.Na het wassen van de ramen nemen wij ten alle tijden de kozijnen en dorpels af. Ook bieden wij de mogelijkheid om aan de binnenzijde uw ramen te wassen.


Werkwijze Solarfy glasbewassing
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. Dit gaat van hoogwerkers, gebruik van osmosesystemen, hogedrukreinigers, zandstralers tot roterende borstels die onder hoge druk worden aangedreven om gelijkmatig schoon te maken. Grotere projecten geen enkel probleem.

  • We berekenen een prijs welke afhankelijk is van de hoeveelheid oppervlakte en de tijd die nodig is om de glasbewassing van uw woning of bedrijfsgebouw te voltooien. Hierbij nemen wij ten alle tijden de kozijnen en dorpels af.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste wasbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.
     


Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden 2 dagen getraind.
Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

 

Certificaat
Al onze medewerkers worden 2 dagen getraind. Wanneer het certificaat is behaald, mag er worden gewerkt. In deze training worden de volgende aspecten behandeld:

      •Schuine daken < 45 graden en > 45 graden
      •Redding uit valbeveiliging
      •Impact Val
      •Tra & Imra
      •Harnass suspension Trauma      
      •Wet- & regelgeving
      •Praktijk valbeveiliging, werkplaatsbeperking, werkpositionering
      •Redding uit valbeveiliging
      •Alternatieve ankerpunten


Hardcleaning & Softcleaning
Twee veel gebruikte termen en gebruikte diensten binnen ons bedrijf zijn "hardcleaning" en "softcleaning". Wanneer u kiest voor dit "All-in reinigingspakket" bieden wij u een gereduceerd tarief. 

  • Hardcleaning: Complete reiniging buitenzijde object; Gevel reiniging + nabehandeling, gevelbekleding reiniging + nabehandeling, dakgootreiniging, boeidelen reiniging + nabehandeling, kozijnen reiniging, glasbewassing en zonnepanelen reiniging.
  • Softcleaning: Complete reiniging buitenzijde object zonder hoge druk; gevelbekleding reinging + nabehandeling, dakgootreiniging, boeidelen reiniging + nabehandeling, kozijnen reiniging, glasbewassing en zonnepanelen reiniging.
     

Offerte aanvragen


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!