opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Glasbewassing

Door verschillende weersinvloeden, ontlasting van vogels en andere vervuiling van buitenaf worden ramen sterk vervuild. Schone ramen zorgen voor een frisse kijk en voor een schone aanblik. Het wassen van ramen is niet alleen belangrijk voor de representativeit en levensduur van uw gebouw of woning maar het zorgt er ook voor dat u een goede lichtinval heeft. Schone ramen, is een frisse aanblik en een uitstekend visitekaartje! Solarfy wast ramen van particulieren, bedrijven, kantoren, verzorgingshuizen, vakantieparken, tuincentra's, winkels, showrooms, appartementencomplexen en andere instellingen.

Werkwijze Solarfy ramen wassen
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende wasmiddelen. Grotere projecten zijn geen enkel probleem.

 Factuur ontvangst
 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 
Keuze in frequentie van glasbewassing
 Keuze in dagdeel.
 Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.

Glasbewassing, kozijnen en vooraankondiging. 
Tijdens de glasbewassingsbeurt bieden wij de mogelijkheid om uw kozijnen (houten- of kunststof kozijnen) ook mee te nemen in de schoonmaakbeurt. Bovendien werken wij met een uniek planningsysteem. Via dit systeem ontvangen onze opdrachtgevers ten alle tijden een vooraankonding, zo zijn wij te controleren en kunt u altijd gezellig een praatje met ons maken. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een factuur.Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Kosten glasbewassing
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. De hoeveelheid ramen, frequentie, hoogte en eventuele extra opties (bv: reiniging van de kozijnen) zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.