opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Desinfectie

Een reguliere schoonmaak is niet altijd voldoende. Een ruimte kan besmet raken met bacteriën en virussen. Om verdere besmetting te voorkomen is het noodzakelijk om te desinfecteren. Tijdens het desinfecteren worden oppervlakten vrij gemaakt van ziektekiemen en worden deze ontsmet. Hierbij zorgen wij dat oppervlakte eerst worden schoongemaakt, vervolgens kan er worden gedesinfecteerd. Veel voorkomende situaties zijn: overlast van uitwerpselen in liften, covid-19 uitbraak, trauma & biohazard.  


Werkwijze Solarfy desinfecteren
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Wij gebruiken verschillende methodes om te desinfecteren. Hierbij zetten wij desinfecteermiddelen in, vernevelen wij een desinfecteermiddel of maken wij gebruik van chemische oxidatie.  

 Veiligheid voorop tijdens desinfecteren.
 Goede nazorg.
 Duidelijke & eerlijke afspraken.

 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.

Optimaal resultaat door juiste desinfectie methode
Solarfy is gespecialiseerd in het ontsmetten van ruimtes met virussen en ziektekiemen. Zoals eerder aangegeven gebruiken wij 3 methodes:

  • Fysieke schoonmaak en vervolgens een desinfectie. Met deze methode zorgen wij dat onze schoonmaakspecialisten de ruimte grondig onder handen nemen. Vervolgens zal de ruimte behandeld worden met een desinfectiemiddel. Afhankelijk van per situatie word er voor een passend definfectiemiddel gekozen.
  • Vernevelen van desinfectiemiddel. Deze methode zetten we vooral in als het om grotere oppervlakte gaat. Er zal in de desbetreffende ruimte met via een drukspuiten worden verneveld. Zo word er op de gewenste voorwerpen/oppervlakte een laag aangebracht welke er voor zorgt dat virussen en bacteriën worden gedood. 
  • Chemische oxidatie. Dit is het machinaal reinigen van ruimtes. Ook hierbij worden alle ruimtes en oppervlakte volledig aangepakt, zonder het achterlaten van schadelijke chemicaliën. 
     Veiligheid & Opleiding

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid tot het uitvoeren van desinfectie werkzaamheden. Hierbij staat de veiligheid van onze specialisten voorop. De juiste PBM (Persoonlijk bescherming middelen en de procedures zullen zorgen voor optimale veiligheid.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.