opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Vloeronderhoud

Vloeren krijgen veel te verduren. Dagelijks gaan er veel schoenen, hakken en andere objecten overheen. Daarbij zorgen vervuiling en vocht voor slijtage. Daarom is het onderhouden van uw vloer erg belangrijk voor de kwaliteit. Het onderhouden en schoonmaken van vloeren benaderen wij op uiterst professionele wijze. Goed opgeleid en beleefde medewerkers zorgen ervoor dat iedere vloer weer zo goed als nieuw word. 

Werkwijze Solarfy vloeronderhoud
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere vloer vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende reinigingsmiddelen. Grotere projecten zijn geen enkel probleem.

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.

Type ondergronden/vloeren
Er bestaan veel verschillende type ondervloeren. Bij alle onderstaande vloeren hebben wij ervaring betreft het reinigen, schoonmaken en onderhouden.

  • Tapijt.
  • PVC & Linoleum vloeren.
  • Betonvloeren, boenen en afspuiten.
  • Straatwerk. 
     

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Kosten
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. Het oppervlakte van de vloer, intensiteit van de vervuiling en een eventuele nabehandeling zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden. 

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.