opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Spinnenbestrijding

Wanneer er overlast is van spinnen, spinnenwebben, spinnenuitwerpselen op uw woning, bedrijfspand of ander object vind u in Solarfy dé specialist in het milieuvriendelijk bestrijden van spinnen. Omdat spinnen een beschermd diersoort zijn, zorgen wij dat spinnenwebben/spinnen zich niet meer op bepaalde plekken kunnen hechten. De spin blijft zo in leven, de overlast is weg. 

Werkwijze Solarfy Spinnenbestrijding
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor het bestrijden van de spinnen.

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 
Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar.


Beschermd diersoort & biologisch bestrijdingsmiddel.
Indien u overlast ervaart van spinnen bestrijden wij spinnen door het verwijderen van de spinnenwebben en spinnennesten van uw object. Nadat dit gedaan is behandelen wij alle schuilplekken, looproutes waar de spinnen zich normaal ophouden. Dit doen wij door het aanbrengen van een middel welke via een nevelspuit word aangebracht. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de spin zich niet meer kan hechten. Spinnen zijn in Nederland beschermd. Een belangrijke reden om spinnen te beschermen is dat het als voedsel geld voor vogels. Wanneer een spin word vergiftig en een vogel eet deze vervolgens op, zal deze vogel vervolgens overlijden. Bovendien belasten chemische bestrijdingsmiddelen het milieu sterk en kunnen ook voor mensen schadelijk zijn. Wij werken met een biologisch product. Dit product is gecertificeerd en valt onder Inspectie Leefomgeving en Transport Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Ons product zorgt ervoor dat de spinnen wegblijven en niet hechten.

Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.


Kosten spinnenbestrijding
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. De oppervlakte van het te bestrijden object is voor ons de belangrijkste factor om een eerlijke prijs te bieden.

Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.