opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Uw object laten impregneren/hydrofoberen?De gevel impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om doorslaand vocht te vermijden of te verhelpen. Doorslaand vocht ontstaat als vocht (regen) via de gevel naar binnen dringt. Het kan zelfs vochtplekken op de binnenmuren veroorzaken. Dit vochtprobleem doet zich vooral voor bij poreuze of beschadigde gevels.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele Solary'ers met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel impregneren. Het gebruik van de beste producten zorgt voor de perfecte impregneerlaag op uw gevel. 
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Voordat wij een object impregneren zorgen wij altijd dat de ondergrond goed gereinigd is. Een impregneermiddel kan niet hechten aan de oppervlakte indien deze vervuild is. Er bestaan verschillende manieren om gevels te impregneren. De meest gebruikte manieren zijn impregneren middels een verstuiver en impregneren middels blokkwasten en rollers. Bij Solarfy werken wij met impregneercréme welke door middel van rollers wordt aangebracht. Het impregneermiddel word zo volledig op de oppervlakte aangebracht en volledig geabsorbeerd. Ten opzichte van impregneer op waterbasis (welke word aangebracht met verstuivers) krijgt het impregneer middel niet de mogelijkheid om te verstuiven voordat de oppervlakte is geraakt. Bovendien is de duurzaamheid van impregneer op basis van créme stukken langer dan een impregneermiddel op waterbasis.

Voordelen impregneren
De impregneer laag is waterafstotend.
De impregneer laag is dampdoorlatend.
De impregneer laag verbetert de vorst-/dooizoutbestendigheid.
De impregneer laag is UV-bestendig.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om tijdens de impregneer werkzaamheden netjes te werken en zodoende resten in de werkomgeving te verwijderen. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van impregneren waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

18 Artikelen