opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Voegwerk laten plaatsen?


Nieuw voegwerk plaatsen is het mooiste gedeelte van de gevelrestauratie. Tijdens het voegen wordt de gevel zichtbaar mooier en komt de oorspronkelijke uitstraling van het object weer terug. Wanneer u de gevel wilt laten renoveren en opnieuw wilt laten voegen kunt via Solarfy kiezen voor verschillende soorten voegwerk. Een doorgestreken voeg, een platvolle voeg, een terughoudende voeg of een snijvoeg. Bovendien kunt u de kleur van de voeg bepalen.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele gevel voegers met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel uithakken. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur in combinatie met onze ambachtslieden zorgen voor een gerenoveerde gevel met schitterende voegen. Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende voeg materialen. Grotere projecten zijn geen enkel probleem.

Type voegwerk en kleuren
Er zijn verschillende soorten voegen die u kunt laten zetten. Elke voeg heeft andere eigenschappen. Voegen stralen een bepaald beeld uit en bepalen dus voor een gedeelte het uiterlijk van de gevel. Voorbeelden van verschillende voegen zijn: knipvoegen, snijvoegen, platvolvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terughoudende voeg en de bolgeklopte voeg. Nieuw voegwerk aan uw gevel zorgt voor een frisse en mooie uitstraling. Solarfy is al jarenlang specialist in het renoveren van gevels. Voegen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Ons advies is om wel één soort voegspecie toe te passen. Zo zal er geen kleurverschil binnen uw gevel optreden. 

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na de werkzaamheden achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van het plaatsen van voegwerk waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

10 Artikelen