opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Voegen uit laten hakken?


Verouderde voegen kunnen gaan kruimelen/afbrokkelen en gaan scheuren. Beschadigd voegwerk kan gaan leiden tot schade aan de rest van de gevel. Zowel aan de binnen- als buitenzijde. Bovendien heeft water van buitenaf de kans om naar binnen te dringen. Beschadigd of kapot voegwerk verwijderen biedt de kans om nieuw voegwerk te laten zetten. Voegwerk verwijderen is noodzakelijk om nieuw voegwerkt te laten aanbrengen. Voegwerk verwijderen wij door middel van uithakken of te slijpen.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele gevel uithakkers met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel uithakken. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt altijd voor een oplossing voor het uit te hakken voegwerk. 
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende voeg-verwijderings-middelen. Grotere projecten zijn geen enkel probleem.

Uithakken & Slijpen
Het verwijderen van voegwerk kan met een beitel, hamer, hakhamer of een slijptol. Bij Solarfy werken we vaak met pneumatische hakhamers. Dat wilt zeggen dat de hakhamers worden aangedreven met persdruk vanuit een compressor. Eerst verwijderen we de horizontale voegen (lintvoegen), vervolgens de verticale voegen (stootvoegen). Wanneer de hakhamer de specie in de voegen raakt, brokkelt deze beetje bij beetje af. Het is onze specialiteit om geen stenen te beschadigen.Indien een voegspecie te hard is kiezen wij ervoor om deze te slijpen met een slijptol. Slijpen veroorzaakt veel stof. Wij zorgen voor de afvoer van dit stof. Wanneer we plaatselijk voegen uithakken maken we gebruik van een electrische hakhamer.

Nieuw voegwerk aan laten brengen
Nadat de voegen zijn verwijderd, kunnen wij uiteraard ook het nieuw voegwerk aanbrengen. Het opnieuw aanbrengen van voegen het mooiste gedeelte van het verwijderen en opnieuw plaatsen van voegwerk. Tijdens het voegen wordt de gevel zichtbaar mooier en komt de oorspronkelijke uitstraling van het object weer terug. Wanneer u de gevel opnieuw wilt laten voegen kunt via Solarfy kiezen voor verschillende soorten voegwerk. Een doorgestreken voeg, een platvolle voeg, een terughoudende voeg, een bolgeklopte voeg, een schaduwvoeg of een snijvoeg. Bovendien kunt u de kleur van de voeg bepalen. Alle voegen hebben een beschermende werkingt tegen waterschade van buitenaf.  

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na de werkzaamheden achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van het uithakken van voegwerk waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

10 Artikelen