opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Renovatie gevel garage woning Schilderswijk Heerhugowaard Juni 2023


Met een grondige aanpak en gebruik van geavanceerde technieken hebben onze Solarfy’ers het voegwerk van deze gevel verwijderd, de gevel is vervolgens gereinigd middels stoomcleaning en er zal binnenkort nieuw voegwerk worden geplaatst. Hierbij is niet alleen gezorgd voor een esthetisch aantrekkelijke gevel, maar ook voor een duurzame oplossing die de levensduur van de garage verlengt.

Het project begon met het zorgvuldig verwijderen van al het oude voegwerk, een cruciale stap in het renovatieproces. Onze Solarfy'ers voerde deze taak met precisie uit, waarbij ze zorgden dat de gevelstructuur niet beschadigd raakte. Vervolgens werd de gevel grondig gereinigd door middel van stoomcleaning. Deze methode, die gebruikmaakt van warme stoom, verwijdert effectief aanslag, vuil en andere ongewenste verontreinigingen, terwijl de oorspronkelijke staat van het oppervlak behouden blijft.

Kwaliteit en duurzaamheid: Solarfy streeft naar kwaliteit en duurzaamheid in al hun projecten. Bij de gevelrenovatie werd zorgvuldig gekozen voor hoogwaardige materialen die de tand des tijds kunnen doorstaan. Het nieuwe voegwerk dat binnenkort wordt geplaatst, zal niet alleen zorgen voor een vernieuwde uitstraling, maar ook voor een betere bescherming van de gevel tegen weersinvloeden. Door gebruik te maken van duurzame oplossingen draagt Solarfy bij aan het verlengen van de levensduur van het gebouw en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Netheid en professionaliteit: Bij Solarfy staat netheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Na het voltooien van de gevelrenovatie hebben onze Solarfy’ers ervoor gezorgd dat de werkomgeving schoon en opgeruimd werd achtergelaten. Het team van Solarfy begrijpt het belang van een professionele uitstraling en klanttevredenheid, en daarom zorgen ze ervoor dat elk project met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld.

€0,00