opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Gevel laten reinigen?


Gevelreiniging betekend het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw gevel. Gevels krijgen veel te verduren. Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand, uw wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van gevels is belangrijk om de toekomstige scheuren en andere schade in de gevel te voorkomen. Om het object niet te beschadigen is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele gevelreinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel reinigen. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing van de vervuiling op uw gevel. 
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Er bestaan verschillende manieren om de vervuiling op gevels te bestrijden. Solarfy heeft het behoud van ons milieu hoog in het vaandel staan en zal er dan ook alles aan doen zo min mogelijk te vervuilen. 

Stoomreiniging
Zeer milieuvriendelijke manier van gevelreiniging, omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt. Daar komt bij dat het water verbruik ook minimaal is. Bij deze reinigingsmethode wordt het water verhit tot 140˚C met een maximale druk van 30 bar. Wij zetten stoomreinigen voornamelijk in bij het verwijderen van lichte tot matige vervuiling. Denk aan schimmelvorming, mos, algen en klimop.

Hogedrukreiniging
Een andere milieuvriendelijke wijze om gevels te reinigen is reiniging door middel van hogedruk. Weerinvloeden, luchtvervuiling, mos, algen, schimmels, of roetaanslag. Bij deze methode maken we gebruik van water onder zeer hoge druk (tot 350 Bar) en watertemperaturen tot maximaal 100˚C.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na de gevelreiniging achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van gevelreiniging waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

44 Artikelen