opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Certificeringen

Wij doen er alles aan om veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit te leveren. Certificeringen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerkers (Solarfy'ers) zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Onze medewerkers hebben ten alle tijden de VCA-VOL pas op zak, bovendien zijn onze gecertificeerde medewerkers terug te vinden in het centraal diploma register (CDR).

Certificaat Hoogwerker 
Al onze medewerkers (Solarfy'ers) zijn voorzien van een hoogwerker certificaat. Dit is belangrijk, want aan het bedienen van een hoogwerker zijn uiteraard risico’s verbonden. Omdat er op (grote) hoogte wordt gewerkt, is het van cruciaal belang dat dit gebeurt met het oog op de eigen veiligheid en die van de omgeving. De juiste kennis van het werken met een hoogwerker draagt bij aan het creëren van een veiligere werkomgeving en voorkomt schade en ongelukken.

Onze medewerkers hebben ten alle tijden de Veilig-werken-met-de-Hoogwerker pas op zak, waarmee de bevoegdheid om te werken met een hoogwerker kan worden getoond.