opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Over ons

Wij zijn een jong, energiek, betrouwbaar en zeer vakbekwaam reinigingsbedrijf met maar één doel: kwaliteit en service waarbij het behoud van uw object voorop staat! Onze reiniging specialisten bieden innovatieve reinigings oplossingen voor zonnepanelen, zonneparken, bedrijfspanden, boeidelen, gevelbekleding, gevels, impregneren, glazen, voertuigen, boeidelen en rioleringen. En meer. Tijdens calamiteiten reiniging houden wij ons hoofd koel en komen wij met de juiste werkwijze. Ons team welke onderhoud aan gevels verzorgd doen niets anders dan het onderhouden van gevels. (Gevelrenovaties, vochtbestrijding, impregneren en reinigen) 
Uitgangspunt daarbij is het bieden van de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. We geven advies, komen met de beste reinigingsmiddelen en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Solarfy'ers werken keihard om onze klanten te verwonderen.

Visie
Solarfy wil de komende jaren haar sterke positie in de markt behouden en verder uitbreiden. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is onze open communicatie en het bieden van totaaloplossingen. Dit kunnen wij realiseren doordat de afzonderlijke bedrijfsonderdelen elkaar aanvullen en versterken. En door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden, spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we opdrachtgevers nog beter bedienen. Wij zijn een totaal dienstverlener. Tijdens het hele proces – van advies tot oplevering – begeleiden wij de klant en regelen wij alles, uitgaande van de unieke situatie bij elke klant. Langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel.


Bedrijfsgegevens
Solarfy
Middenwaard 59B
1703SC Heerhugowaard
Nederland

072-7432380
info@solarfy.nl
IBAN: NL40ABNA0825687896
BIC: ABNANL2A
KvK: 91326966
Btw: 859015762B01