opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Vochtbestrijding

Vochtproblemen zijn een veel voorkomend probleem bij woningen welke voor de jaren ‘80 zijn gebouwd. Optrekkend vocht, condensatievocht en doorslaand vocht zijn hiervan bekende oorzaken. Optrekkend vocht is het gevolg van het ontbreken of een slecht werkende vochtwering. Hierdoor zal grondvocht via de muren naar boven stijgen. Condensatievocht word veroorzaakt wanneer vochtige lucht in aanraking komt met een oppervlakte dat kouder is dan de lucht zelf. Doorslaand vocht (Zie impregneren/hydroforen) is vocht dat vanaf de buitenzijde van de woning langzaam een weg vind richting de binnenzijde van de woning. De gevolgen zijn natte muren, schade aan de woning, gezondheidsklachten en schimmelvorming. Het vinden van de oorzaak is een per situatie anders. Het herkennen van de vochtproblemen en een goede diagnose is belangrijk om de vochtproblemen op te lossen.

Werkwijze Solarfy bestrijden van vochtproblemen
Bij Solarfy zijn we van mening dat we alleen een goede diagnose kunnen stellen als we met het blote oog naar de situatie hebben gekeken. Bovendien zullen we vragen aan de eigenaar van de gevel stellen. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Iedere project vergt een unieke aanpak met de daarbij behorende vochtbestrijdingsmiddelen. Grotere projecten zijn geen enkel probleem. span>

 Duidelijke en eerlijke afspraken.
 Stiptheid.
 Goede nazorg.
 Hoge kwaliteit.
 Korte lijntjes.
 Persoonlijk & Betrouwbaar
Oplossing vochtproblemen. 
Iedere oorzaak heeft zijn eigen oplossing. Doorslaand vocht is vaak op te lossen door het impregneren van de gevel. Condensatie vocht is op te lossen door verbeteringen aan te brengen in het ventilatieproces. Optrekkend vocht kant op verschillende manieren worden bestreden; Bodemisolatie (Kruipruimte) of heht aanbrengen van muurelementen.

Vochtbestrijding met muurelementen.
Muurelementen laten aanbrengen is een oplossingen voor optrekkend vocht. Muurelementen werken op lucht en temperatuur. Door het aanbrengen van een muurelement wordt de buitenmuur verbonden aan de binnenmuur. Hierdoor word een koude brug gecreëerd. Vochtige lucht in de spouw (indien deze aanwezig is) zal naar dit element worden getrokken. Damp diffuus trekt deze door de muur heen. De wind langs de buitenmuur zorgt voor onderdruk. Hierdoor komt er een doorstroming van lucht welke weer voor verdamping zorgt. Afhankelijk van het type muurelement zal er een hoeveelheid vocht per 24 uur worden afgevoerd. Zowel woningen met- als zonder spouwmuur kunnen worden voorzien van deze muurelementen. 


Nazorg
Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze diensten.

Veiligheid
Om het risico tot een minimum te beperken zijn wij opgeleid om te werken op hoogte. Al onze medewerkers worden intern 2 dagen getraind. Deze trainingen zijn puur gericht op veilig en effectief gebruik van aangedreven hoogwerk materieel. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onder-of boven bedieningspaneel. Om de veiligheid van de bediener én personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Steeds meer opdrachtgevers eisen dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Certificaat VCA-VOL
Al onze medewerker zijn voorzien van een VOL-VCA-diploma. Hier tonen wij aan dat we kennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu en dat wij deze kennis kunnen toepassen. We kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weten vooral hoe deze worden voorkomen. Door het vca-vol diploma zijn wij volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met onze VOL-VCA laten wij u zien dat we  weten wat er van ons verwacht wordt.

Kosten vochtbestrijding
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het oplossen van vochtproblemen is maatwerk. Verschillende factoren zijn hierin bepalend om u een eerlijke prijs te bieden.