opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Straatwerk laten reinigen?


 
Straatwerk- en terrasreiniging betekent het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw straatstenen of tegels. Straatwerk en terrassen krijgen veel te verduren. Of het nu gaat om uw voortuin, achtertuin of bijvoorbeeld de pakeergelegenheid van uw bedrijfspand, u wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van straatstenen is belangrijk om toekomstige scheuren en andere schade in de stenen te voorkomen. Om het straatwerk niet te beschadigen is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig. 

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele straatwerkreinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw straatwerk reinigen. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor ieder type vervuiling.

Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.


Reiniging, invoegsplit en nabehandeling (impregneren)
Tijdens het reinigen van straatwerk kan de mogelijkheid bestaan dat er invoegsplit word ontrokken van het straatwerk. In overleg kan er gekozen worden verloren invoegsplit weer toe te voegen aan het geheel. Bovendien is impregneren een dienst welke wij steeds vaker uitvoeren. Het straatwerk impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om het proces van toekomstige vervuiling te vertragen. Bij het impregneren wordt een transparant impregneermiddel aan de straatstenen aangebracht. Dit vult de poriën van de stenen op en vormt zo een beschermende laag waardoor vervuiling niet langer naar binnen kan dringen. De straatstenen zijn zo beschermd tegen (slag)regen.


Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na het het straatwerk, achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van straatwerkreiniging waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

9 Artikelen