opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Dakkapel laten reinigen?Bij de installatie van dakkapellen wordt bij de meeste huizen en gebouwen gebruik gemaakt van houtwerk, trepsa of kunststof. Vanwege de duurzaamheid beschikken veel woningen en gebouwen tegenwoordig over kunststof dakkapellen. Algen, vogelpoep, mos, neerslag, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigd met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw dakkapel weer een frisse, schone uitstraling. Dakkapellen schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, welke wij graag voor u verzorgen. 

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele dakkapel reinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw dakkapel reinigen. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor ieder type vervuiling.

Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Handwas of osmosewater
Bij Solarfy zijn wij van mening dat de beste reinigings resulaten worden behaald op het moment dat de afstand tussen het dakkapel en de reiniger zo kort mogelijk is. Daarom reinigen wij ook het liefst, wanneer de mogelijkheid zich voor voordoet, het liefst met de hand. Mocht dit anders zijn zullen wij ons osmosesysteem gecombineerd met telescoopstelen om het dakkapel schoon te maken.

Nazorg
Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van dakkapel reiniging waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

9 Artikelen