opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Schoorsteen laten renoveren?Een goed onderhouden schoorsteen is essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van uw huis. Na verloop van tijd kunnen schoorstenen echter beschadigd raken door weersinvloeden, roetaanslag, scheuren of andere factoren. Dit kan leiden tot problemen zoals slechte ventilatie, lekkages of zelfs brandgevaar.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele Solary'ers met jarenlange ervaring die deskundig uw gevel impregneren. Het gebruik van de juiste technieken en beste producten zorgt voor de perfecte renovatie van uw gevel. 
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw schoorsteen te inspecteren en de nodige renovaties uit te voeren. Of het nu gaat om het repareren van metselwerk, het vervangen van beschadigde onderdelen of het aanbrengen van een nieuwe bekleding, wij hebben de expertise en het vakmanschap om uw schoorsteen weer in topconditie te brengen. Wanneer we een schoorsteen renoveren zullen wij het loodwerk controleren, het voegwerk verwijderen, de schoorsteen grondig reinigen, nieuw voegwerk plaatsen, de kop van de schoorsteen rubberen en tot slot de schoorsteen impregneren.

Voordelen impregneren
De impregneer laag is waterafstotend.
De impregneer laag is dampdoorlatend.
De impregneer laag verbetert de vorst-/dooizoutbestendigheid.
‚ÄčDe impregneer laag is UV-bestendig.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om tijdens de werkzaamheden netjes te werken en zodoende resten in de werkomgeving te verwijderen. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

1 Artikelen