opc_loader

Spinnenbestrijding laten uitvoeren?Veel woningeigenaren en bedrijven kennen het probleem: spinnen zorgen voor overlast en trekken in kozijnen en aan de muren. De specialisten van Solarfy kunnen dit probleem verhelpen. Omdat spinnen een beschermd diersoort zijn, zorgen wij dat spinnenwebben/spinnen zich niet meer op bepaalde plekken kunnen hechten. Hierbij blijft de spin in leven. 

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele spinnenbestrijders met jarenlange ervaring die deskundig de spinnen bestrijden. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor het bestrijden van de spinnen.

Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Indien u overlast ervaart van spinnen bestrijden wij spinnen door het verwijderen van de spinnenwebben en spinnennesten van uw object. Nadat dit gedaan is behandelen wij alle schuilplekken, looproutes waar de spinnen zich normaal ophouden. Dit doen wij door het aanbrengen van een middel welke via een nevelspuit word aangebracht. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de spin zich niet meer kan hechten.

Beschermd diersoort
Spinnen zijn in Nederland beschermd. Een belangrijke reden om spinnen te beschermen is dat het als voedsel geld voor vogels. Wanneer een spin word vergiftig en een vogel eet deze vervolgens op, zal deze vogel vervolgens overlijden. Bovendien belasten chemische bestrijdingsmiddelen het milieu sterk en kunnen ook voor mensen schadelijk zijn.

Biologisch product
Wij werken met een biologisch product. Dit product is gecertificeerd en valt onder Inspectie Leefomgeving en Transport Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Ons product zorgt ervoor dat de spinnen wegblijven en niet hechten.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na het het bestrijden van de spinnen, achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten (denk aan het wassen van de ramen, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van spinnenbestrijding waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

Resultaat:1
Resultaat:1