opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Kunststof en houtwerk laten reinigen?Hout en kunststof zijn vaak beschermende materialen welke rondom objecten zijn bevestigd. Denk aan boeidelen, kozijnen, gevelbekleding en windveren. Algen, vogelpoep, mos, neerslag, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigt met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw woning of gebouw weer een frisse, schone uitstraling. Wanneer wij houtwerk hebben gereinigd, kan in veel gevallen het schilderwerk met 1,5 of zelfs 2 jaar worden uitgesteld. Hout of kunststof laten schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, ieder type ondergrond vergt zijn eigen reinigingsmiddel. Daarnaast biedt Solarfy op bijna alle ondergronden een unieke nabehandeling aan. Waarmee een beschermende laag wordt aangebracht welke het vervuilproces vertraagd. 

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele reinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw kunststof en/of houtwerk reinigen. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor ieder type vervuiling.

Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.


Type hout, kunststof, nabehandeling & werkwijze
Zowel gedeelten van hout als kunststof rondom objecten dienen periodiek gereinigd worden. Afhankelijk van het gebruikte materiaal is het mogelijk om door middel van een nabehandeling het vervuilingproces na het reinigingsproces te vertragen. Een combinatie van weersomstandigheden en ligging van het object zorgen voor de tijd waarmee dit kan worden vertraagd.

  • Houten boeiboorden/gevelbekleding/kozijnen zijn een relatief hard materiaal. Reiniging met osmosewater zorgt voor het beste resultaat en zorgt voor behoud van het object. Boeidelen van hout word door ons vaak nabehandeld met een wash-laag. Het toekomstige vervuilingsproces wordt hierdoor vertraagd. Omgevingsfactoren, geografische ligging van het vastgoed object en weersomstandigheden zijn bepalend voor de lengte van dit vertragingsproces.
  • Trespa boeiboorden/gevelbekleding/kozijnen is een relatief zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat vervuiling gemakkelijk in kan trekken. Wanneer Trespa niet tijdig word gereinigd is het vrijwel onmogelijk om dit weer volledig schoon te krijgen. Solarfy beschikt over milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om dit toch weer schoon te krijgen. Daarnaast bieden wij een nabehandeling aan om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Werzalit boeiboorden/gevelbekleding/kozijnen  zijn ook een relatief zacht type bekleding. Reiniging met osmosewater of reiniging met groene zeep zorgt bij dit type gevelbekleding voor het beste resultaat. Bij dit type gevelbekleding biedt Solarfy een nabehandeling om te zorgen dat nieuwe vervuiling minder goed hecht en dit proces word vertraagd.
  • Keralit boeiboorden/gevelbekleding/kozijnen zijn een relatief hard materiaal. Solarfy reinigt met een sterke reiniger, in combinatie met een borstel met lange zachte haren.


Reiniging inhoud dakgootranden
Naast het reinigen van de buitenzijde van dakgootranden ontvangen wij vaak de vraag of wij ook de binnenzijde (inhoud) van de dakgootrand reinigen. Het antwoord is: "ja". Belangrijk onderdeel voor ons hiervan is het nemen van foto's wanneer de klus is voltooid. Zo kunnen onze opdrachtgevers ten alle tijden zien dat de dakgootrand schoon is gemaakt.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na het reinigen van hout en/of kunststof, achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.


Actuele projecten
De Solarfy Groep doet veel. Heel Veel. Benieuwd wat wij allemaal kunnen? Hieronder een greep uit de projecten op het gebied van kunsstof en/of houtwerk reiniging waar we momenteel mee bezig zijn of hebben afgerond.

32 Artikelen