opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Graffiti laten verwijderen?


 

Solarfy is gespecialiseerd in het behoud van de esthetiek en functionaliteit van diverse oppervlakken, daarom bieden wij ook professionele graffiti verwijderingsdiensten aan. Graffiti kan niet alleen een storend element vormen in stedelijke omgevingen, maar het kan ook schade veroorzaken aan de integriteit van gebouwen, infrastructuur en andere structuren. Met onze ervaring en toegewijde team van experts staan wij klaar om snel en effectief graffiti te verwijderen, waardoor de oorspronkelijke uitstraling en integriteit van oppervlakken worden hersteld.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele reinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw graffiti verwijderen. Het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen, gecombineerd met de juiste apparatuur zorgen voor een oplossing van de graffiti overlast. Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Werkwijze
Er bestaan verschillende manieren om graffiti te verwijderen en eventueel in de toekomst te bestrijden.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na de reiniging de resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word de woning van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.