opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Glasbewassing laten uitvoeren?


Via Solarfy vraagt u  gemakkelijk en snel een glazenwasser aan. U vraagt online een voorstel aan, vervolgens nemen wij contact met u op over de werkzaamheden, wij komen, u ontvangt netjes een factuur en betaald achteraf. U kunt uw gewenste dagdeel aangeven. Zo kunt u er eventueel voor kiezen om onze glazenwassers langs te laten komen op de momenten dat u thuis bent. De werkzaamheden zijn op deze manier goed te controleren, bovendien kunt u natuurlijk gezellig een praatje met ons maken.

Service
Bij Solarfy helpen wij u snel en vakkundig. Ons team staat voor korte lijntjes, een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. Bovendien bestaat ons team uit professionele reinigers met jarenlange ervaring die deskundig uw glasbewassing uitvoeren. Het gebruik van onze moderne, slimme en efficiënte apparatuur zorgt voor een oplossing voor ieder type vervuiling.
Met de diensten van Solarfy bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt of mailt u ons gerust voor een vrijblijvend advies en of voorstel.

Nazorg
Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.


Kies hieronder uw type object:

9 Artikelen