opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Dakpannenreiniging en gevelreiniging woning Heerhugowaard Maart 2020

De eigenaar van deze prachtige vrijstaande woning gaat het object compleet aanpakken/opknappen. Hierbij worden o.a. de buiten muren gestuct. En de dakpannen krijgen een prachtige coatinglaag.

Het stuckwerk pakt natuurlijk alleen op een grondig gereinigde muur. De complete buitengevel is daarom door Solarfy gereinigd. Hierbij is gebruik gemaakt van ons hoge druk systemen. De juiste afstelling van temperatuur en bars hebben gezorgd voor een perfect eindresultaat van de gevels.

Het reinigen van dakpannen is een zeer specialistische aangelegenheid. De (betonnen) dakpannen zijn door de jaren heen voorzien van hardnekkige alg en andere vervuiling. Daarnaast moet er worden gezorgd dat de pan heel blijft (Bij betonnen dakpannen is de kans op schade door hoge druk vrij klein) en er mag natuurlijk geen water aan de binnenzijde van de woning komen. Een combinatie van onze hoogwerkers, hogedruktemperatuur en natuurlijk onze dakpannen specialisten hebben gezorgd voor een super schoon resultaat.

Tot slot: In cement zit zoutzuur. Door de hogedruk komt dit op het glas terecht. Dit zorgt voor plekken en een vervuilde uitstraling. Wanneer dit niet tijdig word weg gespoeld zal dit in het glas blijven staan. Daarom zijn ook alle ramen gewassen.

0,00