opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Laat uw houtwerk en of kunststof schoonmaken in Obdam


Boeidelen, kozijnen, windveren of boeiboorden van hout of kunststof laten schoonmaken is professioneel onderhoudswerk, ieder type ondergrond vergt zijn eigen reinigingsmiddel. Daarnaast biedt Solarfy op bijna alle ondergronden een unieke nabehandeling aan. Waarmee een beschermende laag wordt aangebracht welke het vervuilproces vertraagd. Wij reinigen houtwerk en of kunststof in alle wijken en buurten van Obdam: Berkmeerdijk, Weerestraat en omgeving, Handelskade en omgeving, Klipper en omgeving, Dorpsstraat en omgeving, Obdam Verspreide huizen West, Dokter Lohmanstraat en omgeving, Reigerlaan Obdam en omgeving, Nijenburglaan en omgeving, Duinweid en omgeving, Laan van Meerweijde en omgeving, Obdam Verspreide huizen Oost en Bedrijventerrein Braken.Nazorg

Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.


Kosten houtwerk en of kunststof schoonmaken
Bij Solarfy komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zullen u altijd voor het uitvoeren van de werkzaamheden een prijsvoorstel. Voor ons is iedere opdracht uniek. Factoren als de benaderbaarheid van de het houtwerk of het kunststof, de totale oppervlakte en een eventuele nabehandeling zullen voor ons bepalend zijn om u een eerlijke prijs te bieden.