opc_loader

Laat uw gevel renoveren in Amsterdam


Het onderhouden van gevels, het uithakken van voegen, het plaatsen van voegwerk, schoorsteenrenovatie, plaatselijke gevel reparaties zijn de belangrijkste onderdelen tijdens een gevelrenovatie. Solarfy is gespecialiseerd in het renoveren van gevels. Wij bieden innovatieve gevelrenovatie oplossingen met de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Wij staan voor vakmanschap, waarin duurzaamheid, veiligheid, de aandacht voor milieu en leefomgeving voorop staat. Tijdens het renoveren van gevels worden aangetaste delen en/of schoorstenen in de originele staat teruggebracht. Wij renoveren gevels in alle wijken en buurten van Amsterdam: Oostzanerwerf, Kadoelen, Tuindorp Oostzaan, Westelijk Havengebied, Banne Buiksloot, Elzenhagen, Waterland, Noordelijke IJ-oevers West, Buikslotermeer, Waterlandpleinbuurt, Houthavens, Tuindorp Buiksloot, Volewijck, Bedrijventerrein Sloterdijk, Tuindorp Nieuwendam, Nieuwendammerdijk/Buiksloterdijk, Sloterdijk, Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt, IJplein/Vogelbuurt, Noordelijke IJ-oevers Oost, Haarlemmerbuurt, Staatsliedenbuurt, Slotermeer-Noordoost, Landlust, Centrale Markt, Eendracht, Geuzenveld, De Kolenkit, Frederik Hendrikbuurt, Erasmuspark, Burgwallen-Nieuwe Zijde, Oostelijk Havengebied, Jordaan, Grachtengordel-West, Slotermeer-Zuidwest, Geuzenbuurt, Burgwallen-Oude Zijde, Nieuwmarkt/Lastage, Van Galenbuurt, Oostelijke Eilanden/Kadijken, Da Costabuurt, Chassébuurt, Kinkerbuurt, Hoofdweg en omgeving, Lutkemeer/Ookmeer, Van Lennepbuurt, Grachtengordel-Zuid, Overtoomse Veld, Weesperbuurt/Plantage, Helmersbuurt, Slotervaart Noord, Indische Buurt West, Indische Buurt Oost, Vondelbuurt, De Weteringschans, Dapperbuurt, Zeeburgereiland/Nieuwe Diep, Westindische Buurt, Overtoomse Sluis, Oosterparkbuurt, IJburg West, Osdorp-Oost, De Punt, Museumkwartier, Oude Pijp, Osdorp-Midden, Weesperzijde, Willemspark,Transvaalbuurt, IJburg Oost, Nieuwe Pijp, Slotervaart Zuid, Middenmeer, Zuid Pijp, Middelveldsche Akerpolder, Schinkelbuurt, Westlandgracht, IJburg Zuid, Hoofddorppleinbuurt, Apollobuurt,  IJselbuurt, Frankendael, Stadionbuurt, Prinses Irenebuurt en omgeving, Scheldebuurt, Betondorp, Rijnbuurt, Sloter-/Riekerpolder, Zuidas, Omval/Overamstel, Buitenveldert-West, Buitenveldert-Oost, Bijlmer Oost (E G K), Bijlmer Centrum (D F H), Driemond, Nellestein, Holendrecht/Reigersbos, Amstel III/Bullewijk en Gein.


 

Uithakken en slijpen voegwerk.
Het verwijderen van voegwerk kan met een beitel, hamer, hakhamer of een slijptol. Bij Solarfy werken we vaak met pneumatische hakhamers. Dat wilt zeggen dat de hakhamers worden aangedreven met persdruk vanuit een compressor. Eerst verwijderen we de horizontale voegen (lintvoegen), vervolgens de verticale voegen (stootvoegen). Wanneer de hakhamer de specie in de voegen raakt, brokkelt deze beetje bij beetje af. Het is onze specialiteit om geen stenen te beschadigen.Indien een voegspecie te hard is kiezen wij ervoor om deze te slijpen met een slijptol. Slijpen veroorzaakt veel stof. Wij zorgen voor de afvoer van dit stof. Wanneer we plaatselijk voegen uithakken maken we gebruik van een electrische hakhamer.

Plaastelijk voegwerk vervangen.
Wij bieden de mogelijkheid om ook plaatselijk voegen te verwijderen en te vervangen. Een kleurverschil in nieuw aangebrachte voegen ten opzichte van het oude voegwerk zal hierbij kunnen optreden.

Opnieuw laten voegen
Naast het verwijderen en uithakken van voegen, kunnen wij uiteraard ook het nieuw voegwerk aanbrengen. Het opnieuw aanbrengen van voegen het mooiste gedeelte van het verwijderen en opnieuw plaatsen van voegwerk. Tijdens het voegen wordt de gevel zichtbaar mooier en komt de oorspronkelijke uitstraling van het object weer terug. Wanneer u de gevel opnieuw wilt laten voegen kunt via Solarfy kiezen voor verschillende soorten voegwerk. Een doorgestreken voeg, een platvolle voeg, een terughoudende voeg, een bolgeklopte voeg, een schaduwvoeg of een snijvoeg. Bovendien kunt u de kleur van de voeg bepalen. Alle voegen hebben een beschermende werkingt tegen waterschade van buitenaf.  

Impregneren gevel
De gevel impregneren (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om doorslaand vocht te vermijden of te verhelpen. Doorslaand vocht ontstaat als vocht (regen) via de gevel naar binnen dringt. Het kan zelfs vochtplekken op de binnenmuren veroorzaken. Dit vochtprobleem doet zich vooral voor bij poreuze of beschadigde gevels.

Gevelreiniging
Gevelreiniging betekend het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw gevel. Gevels krijgen veel te verduren. Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand, uw wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van gevels is belangrijk om de toekomstige scheuren en andere schade in de gevel te voorkomen. Bovendien geeft het uw object weer de orginele uitstraling. Om het object niet te beschadigen (denk aan voegwerk, kozijnen en ramen) is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig. 

Gevel onderhoudsbedrijf
Het renoveren en onderhouden van gevels is specialistisch werk. Schakel daarom een professioneel en betrouwbaar bedrijf in. 

Kosten gevel renovatie
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. De de totale oppervlakte, de benaderbaarheid van de gevel object, de te gebruiken gereedschappen zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.