opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Laat uw gevel impregneren in Haarlem


Het impregneren van gevels (ook ‘hydrofoberen’ of ‘hydrofuge’ genoemd) is een methode om doorslaand vocht te vermijden of te verhelpen. Doorslaand vocht ontstaat als vocht (regen) via de gevel naar binnen dringt. Het kan zelfs vochtplekken op de binnenmuren veroorzaken. Dit vochtprobleem doet zich vooral voor bij poreuze of beschadigde gevels. Wij impregneren gevels in alle wijken en buurten van van Haarlem: Vondelkwartier, Delftwijk, Spaarndam, Vogelenwijk, Te Zaanenkwartier, Indischewijk, Ter Kleefkwartier, Waarder- en Veerpolder, Transvaalwijk, Zijlwegkwartier, Oude Stad, Duinwijk, Amsterdamsewijk, Parkwijk, Slachthuiswijk, Houtvaartkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Boerhaavewijk, Europawijk, Meerwijk en Molenwijk.

Nazorg
Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om tijdens de impregneer werkzaamheden netjes te werken en zodoende resten in de werkomgeving te verwijderen. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.

Impregneer methodes
Om een gevel te impregneren is het van belang dat de gevel schoon en droog is. Op het moment dat er vervuiling optreed en de gevel is nat zal het impregneermiddel niet worden geabsorbeerd en heeft impregneren geen zin. Er zijn 2 verschillende manieren om uw object te impregneren:

  • Met impregneervloeistof. De vloeistof wordt vanuit een impregneerpomp via een spuitpistool op de gevel aangebracht. 
  • Met impregneercréme. De créme wordt door impregneerrollers en blokkwasten op de gevel aangebracht.

Wij bieden beide impregneer methodes aan. Onze voorkeur gaat uit naar impregneren met créme. Wij zijn van mening dat ieder stukje oppervlakte beter wordt geraakt en dieper in de poriën van stenen trekt, met postief gevolg voor de duurzaamheid. Daarentegen zou impregneervloeistof voor het raken van de oppervlakte lichtelijk kunnen verstuiven. Echter is impregneren met een impregneervloeistof gecombineerd met een pomp minder arbeidsintensief waardoor de prijs lager zal zijn. Op gevels welke in het verleden zijn geïmpregneerd, heeft het alleen zin om met impregneercrème te impregneren. Impregneren met vloeistof heeft geen zin op in het verleden geïmpregneerde gevels.

Kosten gevel impregneren
Wij van Solarfy bieden u ten alle tijden van te voren een prijsvoorstel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor ons is iedere opdracht uniek. De gekozen impregneermethode, de totale oppervlakte en de benaderbaarheid van het object zijn voor ons bepalende factoren om een eerlijke prijs te bieden.