opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Laat uw dakkapel reinigen in Abbekerk


Het reinigen van dakkapellen is professioneel onderhoudswerk, ieder type ondergrond vergt zijn eigen reinigingsmiddel. Daarnaast biedt Solarfy op bijna alle ondergronden een unieke nabehandeling aan. Waarmee een beschermende laag wordt aangebracht welke het vervuilproces vertraagd. Wij reinigen dakkapellen in alle wijken en buurten van Abbekerk.


Nazorg

Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.


Kosten dakkapel reinigen
Bij Solarfy komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zullen u altijd voor het uitvoeren van de werkzaamheden een prijs voorstellen. Voor ons is iedere opdracht uniek. Factoren als de benaderbaarheid van het dakkapel, de totale oppervlakte, het type materiaal waar het dakkapel van is gemaakt en een eventuele nabehandeling zullen voor ons bepalend zijn om u een eerlijke prijs te bieden.