opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Treinen en Bussen schoonmaak

Treinen en Bussen schoonmaak
Dagelijks reizen honderduizenden mensen met het openbaar vervoer. De reiziger verwacht hierbij een schone omgeving. De afgelopen jaren heeft Solarfy zich met verschillende partners binnen het openbaar vervoer verbonden. Door het laten schoonmaken aan de binnenkant van het object en het laten reinigen van de buitenkant van het object blijft deze behouden en een frisse, schone uitstraling hebben. Het schoonmaken en reinigen van openbaar vervoer benaderen wij op uiterst professionele wijze. Goed opgeleid en beleefde medewerkers zorgen voor een fris en schoon interieur. Onze specialistische reinigers zorgen voor een schoon exterieur.


Mogelijkheden

  • Reguliere schoonmaak opbject. (Schoonmaak binnenzijde; vloer, meubels, toiletten en andere objecten)
  • Glasbewassing binnenzijde trein of bus.
  • Glasbewassing buitenzijde trein of bus.
  • Vloeronderhoud trein of bus.
  • Reiniging buitenzijde trein of bus.
  • Eventuele andere niet benoemde objecten om te reinigen of schoon te maken.Werkwijze 

  • We werken met vaste tarieven welke afhankelijk zijn van de hoeveelheid oppervlakte, objecten en de tijd die nodig is om uw bus of trein schoon te maken.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste schoonmaakbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


 

Maatschappelijk, veranwoord ondernemen
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud, verfrissing en onderhoud van uw object(en) staat uiteraard voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan professioneel, beleefde medewerkers. Grotere projecten zijn voor ons geen enkel probleem.


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!