opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Sportcentra schoonmaak

Sportcentra schoonmaak
In sportcentra word dagelijks intensief gebruik gemaakt van kleedkamers, sporttoestellen, sanitaire voorzieningen en andere meubels. Een regelmatige schoonmaak onderhoud is dan ook wel noodzakelijk. Bovendien is een schoon en frisse horecegelegenheid goed voor het moraal en de productiveit van de klanten. Door het laten schoonmaken van uw sportcentrum krijgt deze weer een frisse, schone uitstraling. Het schoonmaken van sportcentra benaderen wij op uiterst professionele wijze. Goed opgeleid en beleefde medewerkers zorgen ervoor dat iedereen kan sporten in een schone sportplek. 


Mogelijkheden

  • Reguliere schoonmaak Horecagelegenheid. (Schoonmaak binnenzijde; vloer, meubels, toestellen en andere objecten)
  • Glasbewassing binnenzijde sportcentra.
  • Glasbewassing buitenzijde sportcentra.
  • Vloeronderhoud sportcentra.
  • Schoonmaken sanitaire voorzieningen sportcentra.
  • Reiniging buitenzijde sportcentra. (Damwanden, boeidelen, dakgootranden, gevel, gevelbekleding, zonnepanelen etc.)
  • Eventuele andere niet benoemde objecten om te reinigen of schoon te maken.Werkwijze 

  • We werken met vaste tarieven welke afhankelijk zijn van de hoeveelheid oppervlakte, objecten, toestellen en de tijd die nodig is om uw sportcentra schoon te maken.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste schoonmaakbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Maatschappelijk, veranwoord ondernemen.
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud, verfrissing en onderhoud van uw object(en) staat uiteraard voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan professioneel, beleefde medewerkers. Grotere projecten zijn voor ons geen enkel probleem.


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!