opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Kinderdagverblijven schoonmaak

Kinderdagverblijven schoonmaak
Het schoonmaken van kinderdagverblijven is belangrijk; De kans dat kinderen een ziekte of virus oplopen neemt toe op het moment dat de leefomgeving onhygiënisch is. Bovendien is een schoon en fris kinderdagverblijf goed voor het moraal en de productiveit van de medewerkers. Een grondig schoon kinderdagverblijf draagt bij aan de aantrekkelijkheid van het bedrijf. Het schoonmaken van kinderdagverblijven benaderen wij op uiterst professionele wijze. Goed opgeleid en beleefde medewerkers zorgen ervoor dat kinderen veilig kunnen spelen in een schone omgeving.


Mogelijkheden

  • Reguliere schoonmaak kinderdagverblijf. (Schoonmaak binnenzijde kinderdagverblijf, vloer, meubels en andere objecten)
  • Glasbewassing binnenzijde kinderdagverblijf.
  • Glasbewassing buitenzijde kinderdagverblijf.
  • Vloeronderhoud kinderdagverblijf.
  • Schoonmaken sanitaire voorzieningen kinderdagverblijf.
  • Reiniging buitenzijde kinderdagverblijf. (Wanden, gevelreiniging, boeidelen, gevelbekleding, dakgootranden etc.)
  • Eventuele andere niet benoemde objecten om te reinigen of schoon te maken.


Werkwijze 

  • We werken met vaste tarieven welke afhankelijk zijn van de hoeveelheid oppervlakte, objecten en de tijd die nodig is om uw kinderdagverblijf schoon te maken.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste schoonmaakbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Maatschappelijk, veranwoord ondernemen.
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud, verfrissing en onderhoud van uw object(en) staat uiteraard voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan professioneel, beleefde medewerkers. Grotere projecten zijn voor ons geen enkel probleem.


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!