opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Horeca schoonmaak

Horeca schoonmaak
Binnen de horeca is hygiëne 1 van de belangrijkste aspecten. Hygiëne en horeca gaan nauw samen. Hét uithangbord voor uw gasten. Bovendien is een schoon en frisse horecegelegenheid goed voor het moraal en de productiveit van de medewerkers. Door het laten schoonmaken van uw horecagelegenheid krijgt deze weer een frisse, schone uitstraling. Het schoonmaken van horecagelegenheden benaderen wij op uiterst professionele wijze. Goed opgeleid en beleefde medewerkers zorgen ervoor dat iedereen kan werken in een schone werkplek.


Mogelijkheden

  • Reguliere schoonmaak Horecagelegenheid. (Schoonmaak binnenzijde; vloer, meubels, keuken en andere objecten)
  • Glasbewassing binnenzijde horecagelegenheid.
  • Glasbewassing buitenzijde horecagelegenheid.
  • Vloeronderhoud horecagelegenheid.
  • Schoonmaken sanitaire voorzieningen horecagelegenheid.
  • Reiniging buitenzijde horeca (Wanden, gevelreiniging, boeidelen, gevelbekleding, dakgootranden etc.)
  • Eventuele andere niet benoemde objecten om te reinigen of schoon te maken.Werkwijze 

  • We werken met vaste tarieven welke afhankelijk zijn van de hoeveelheid oppervlakte, objecten en de tijd die nodig is om uw horecagelegenheid schoon te maken.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste schoonmaakbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.Vrijblijvende offerte aanvragen?


Maatschappelijk, veranwoord ondernemen.
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud, verfrissing en onderhoud van uw object(en) staat uiteraard voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan professioneel, beleefde medewerkers. Grotere projecten zijn voor ons geen enkel probleem.


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!