opc_loader

10 / 10 van 150 reviews

Evenementen schoonmaak

Evenementen schoonmaak
In de afgelopen jaren hebben wij veel partners bijgestaan bij de schoonmaak van hun festivals, evenementenhallen, concertzalen en theaters. Bij een evenement is het belangrijk dat de locatie van het evenement de hele periode netjes is; Zowel tijdens het evenement als na afloop van het evenement. Het schoonmaken van evenementen benaderen wij op uiterst professionele wijze. Goed opgeleide en beleefde medewerkers zorgen ervoor dat iedereen iedere bezoeken kan genieten van een verzorgd evenement. Voor, tijdens en na afloop. 


Mogelijkheden

  • Reguliere schoonmaak evenement. (Schoonmaak prullenbakken, rondslingerende bekers, flesjes en blikjes en ander afval)
  • Glasbewassing binnenzijde evenement. (afhankelijk type evenement)
  • Glasbewassing buitenzijde evenement. (afhankelijk type evenement)
  • Vloeronderhoud evenement. (afhankelijk type evenement) 
  • Eventuele andere niet benoemde objecten om te reinigen of schoon te maken.


Werkwijze 

  • We werken met vaste tarieven welke afhankelijk zijn van de hoeveelheid oppervlakte, objecten en de tijd die nodig is om uw evenement schoon te maken.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste schoonmaakbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


 

Maatschappelijk, veranwoord ondernemen.
Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud, verfrissing en onderhoud van uw object(en) staat uiteraard voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan professioneel, beleefde medewerkers. Grotere projecten zijn voor ons geen enkel probleem.


Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?
Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!