opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Laat uw gevel reinigen en schoonmaken in Amsterdam


Gevels krijgen veel te verduren. Gevelreiniging betekend het verwijderen van aanslag en vervuiling van uw gevel.  Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand, uw wilt de oorspronkelijke staat behouden. Het onderhouden van gevels is belangrijk om de toekomstige scheuren en andere schade in de gevel te voorkomen. Om het object niet te beschadigen is een combinatie van specifieke kennis met de juiste reinigingsapparatuur nodig. Wij reinigen gevels in alle wijken en buurten van Amsterdam: Oostzanerwerf, Kadoelen, Tuindorp Oostzaan, Westelijk Havengebied, Banne Buiksloot, Elzenhagen, Waterland, Noordelijke IJ-oevers West, Buikslotermeer, Waterlandpleinbuurt, Houthavens, Tuindorp Buiksloot, Volewijck, Bedrijventerrein Sloterdijk, Tuindorp Nieuwendam, Nieuwendammerdijk/Buiksloterdijk, Sloterdijk, Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt, IJplein/Vogelbuurt, Noordelijke IJ-oevers Oost, Haarlemmerbuurt, Staatsliedenbuurt, Slotermeer-Noordoost, Landlust, Centrale Markt, Eendracht, Geuzenveld, De Kolenkit, Frederik Hendrikbuurt, Erasmuspark, Burgwallen-Nieuwe Zijde, Oostelijk Havengebied, Jordaan, Grachtengordel-West, Slotermeer-Zuidwest, Geuzenbuurt, Burgwallen-Oude Zijde, Nieuwmarkt/Lastage, Van Galenbuurt, Oostelijke Eilanden/Kadijken, Da Costabuurt, Chassébuurt, Kinkerbuurt, Hoofdweg en omgeving, Lutkemeer/Ookmeer, Van Lennepbuurt, Grachtengordel-Zuid, Overtoomse Veld, Weesperbuurt/Plantage, Helmersbuurt, Slotervaart Noord, Indische Buurt West, Indische Buurt Oost, Vondelbuurt, De Weteringschans, Dapperbuurt, Zeeburgereiland/Nieuwe Diep, Westindische Buurt, Overtoomse Sluis, Oosterparkbuurt, IJburg West, Osdorp-Oost, De Punt, Museumkwartier, Oude Pijp, Osdorp-Midden, Weesperzijde, Willemspark,Transvaalbuurt, IJburg Oost, Nieuwe Pijp, Slotervaart Zuid, Middenmeer, Zuid Pijp, Middelveldsche Akerpolder, Schinkelbuurt, Westlandgracht, IJburg Zuid, Hoofddorppleinbuurt, Apollobuurt,  IJselbuurt, Frankendael, Stadionbuurt, Prinses Irenebuurt en omgeving, Scheldebuurt, Betondorp, Rijnbuurt, Sloter-/Riekerpolder, Zuidas, Omval/Overamstel, Buitenveldert-West, Buitenveldert-Oost, Bijlmer Oost (E G K), Bijlmer Centrum (D F H), Driemond, Nellestein, Holendrecht/Reigersbos, Amstel III/Bullewijk en Gein.Nazorg

Voor Solarfy is het vanzelfsprekend om na de gevelreiniging achtergebleven resten in de werkomgeving te verwijderen. Niet alleen word het object van onze opdrachtgever netjes achtergelaten, buurtgenoten welke overlast van ons hebben ervaren zullen wij ook altijd netjes achterlaten. Onze opdrachtgevers mogen een goede klantenservice verwachten. Wij zullen er alles aan doen om onze opdrachtgevers een positief gevoel te geven ten aanzien van ons geleverde dienst. Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen wij er iets aan doen. Wij behandelen iedere klacht erg serieus en ondernemen hierop actie. Wij doen ons uiterste beste om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden ben over onze diensten.


Kosten gevel schoonmaken
Bij Solarfy komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zullen u altijd voor het uitvoeren van de werkzaamheden een prijsvoorstel. Voor ons is iedere opdracht uniek. Factoren als de benaderbaarheid van de gevel, de totale oppervlakte, de intensiteit van de vervuiling en een eventuele nabehandeling zullen voor ons bepalend zijn om u een eerlijke prijs te bieden.