opc_loader

10 / 10 van 151 reviews

Onze reinigingsmiddelen


 

Naast het grote team schoonmaakspecialisten, beschikt Solarfy over de modernste reinigingstechnieken. Met speciaal gedemineraliseerd water, zachte borstels en of een reinigingsrobot reinigen wij uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie. Ons bedrijf innoveert en is altijd in beweging. Wij denken altijd na over verbeteringen van onze reinigingstechnieken.
 

Osmose water

Bij Solarfy zien wij in het reinigen met osmosewater dé oplossing voor vervuilende zonnepanelen. Het speciaal gefilterde osmose water is milieuvriendelijk. Osmosewater is door een speciaal filterproces volledig ontdaan van alle kalk en andere mineralen. (zoals bv, magnesiumzout). Wat er overblijft is puur water, welke perfect is geschikt voor de reiniging van zonnepanelen. Osmose water heeft verschillende kwaliteiten:

      •hoog oplossend vermogen van vuil en sterk reinigend effect.
      •geen inzet van chemie, dus bijzonder milieuvriendelijk.
      •behandelde oppervlakken blijven langer schoon.
      •verbindt zich direct met vuil, dat snel wordt weggespoeld.
      •zelfs in de zon vlekvrije en streeploze droging.


Reinigingsrobot

Solarfy beschikt over een aantal robots welke speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van Zonnepanelen op daken en zonneparken, die moeilijk toegankelijk zijn. Met minimale middelen kunnen 45.000 panelen tijdens een dienst van 10 uur vlekkeloos worden gereinigd. Dat is 20 keer sneller dan handmatig reinigen, met 75 procent minder water en met consistent grondige resultaten. Dus zelfs voor grotere installaties in de zwaarste vervuilingomstandigheden kunt u bij Solarfy terecht.
 

Telewash systeem

Ons unieke Telewash systeem zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen vanaf de grond kan worden gereinigd. Speciaal ontworpen zachte borstels voor reiniging van zonnepanelen met de lange telescoop lans en de koppelbare onderdeken kan er tot op 20 meter hoogte worden gereinigd. Deze  combinatie van de mechanische borstel - reiniging en het osmosewater zorgt voor de beste en meest veilige reiniging van uw kostbare zonnepanelen.

Particulieren worden hierdoor ontzien van eventuele laders, rolsteigers, laders of hoogwerkers. Tuinen en gazons blijven zo in takt!

Wanneer het om bedrijven gaat en er bijvoorbeeld door de ongunstige plaatsing of om andere reden het wassen met de telescoop onmogelijk is, kunnen reinigingsrobots ingezet worden of er kan bijvoorbeeld een hoogwerker aan te pas komen. Er zal ten alle tijden een zo goed mogelijke oplossing worden gezocht om uw installatie te reinigen.