opc_loader

Kasdek reiniging

Reiniging Kasdek (Buitenkant)

In het najaar worden de meeste kasdekken gereindigd. Krijt moet efficiënt én volledig van het kasdek worden verwijderd. Solarfy werkt met de meeste moderne oplossingen om kasdekken te reinigen. De gebruikte methode hangt daarbij af van het type vervuiling. Als de kas over een servicerail beschikt dan is machinaal reinigen mogelijk. Wij beschikken over machines die geschikt zijn voor alle kasdekmaten.

 

Werkwijze 

  • We werken met vaste tarieven welke afhankelijk zijn van de oppervlakte en de tijd die nodig is om uw kasdek te reinigen.
  • We spreken samen een planning af. U ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze website. Hiermee kunt u ten alle tijden de werkplanning en de facturering terugzien. Uiteraard kunt u extra gewenste wasbeurten aan ons doorgeven. Ruim voordat we bij u komen herinneren we u daaraan via de e-mail.
  • U ontvangt een factuur nadat we het werk uitgevoerd hebben. Nadat we bij u geweest zijn vragen we naar uw tevredenheid. We willen graag helder communiceren met u, onze kwaliteit waarborgen en onze afspraken nakomen.

Offerte aanvragen

Offerte_geel

 
Maatschappelijk, veranwoord ondernemen.

Bij Solarfy hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit, tevredenheid en transparantie. Daarnaast is het voor ons en u belangrijk dat dit veilig gebeurd. Een duurzame, gedegen aanpak en risico analyse zorgen ervoor dat elk project succesvol word afgerond. Behoud van uw object staat uiteraard voorop. Daarom gebruiken wij roterende borstels die onder hoge druk worden aangedreven om gelijkmatig schoon te maken. Omdat wij osmosesystemen gebruiken in combinatie met reinigingsrobots zijn grotere projecten geen enkel probleem.
 

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten?

Uiteraard kunt u op meerdere manieren contact met ons opnemen indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook vinden we het fijn als u eventuele klachten bij ons aangeeft. In dat geval kunnen we er iets aan doen. We behandelen deze klachten erg serieus en ondernemen hierop actie. We doen ons uiterste best om een plezierige en langdurige relatie met u aan te gaan waarbij u tevreden bent over onze schoonmaak!